Billede fra opvisning i Pederstrup 3. september 2017
 
 
Billede fra opvisning på Egedal Rådhus 22. august 2017

Events

Måløv Rope Skipping Team holder workshop og inviterer dig til at prøve kræfter med sjippetovene i Måløv d. 23. marts.

Du vil både kunne prøve de lange double dutch tove, almindelige enkelttove og tomandstove, det er rigtig sjovt af vi håber at du vil være med!
 
Workshoppen er for alle piger og drenge i alderen 6 - 14 år, og det er rigtig sjovt. Vi håber du har lyst til at være med.
 
Du kan tilmelde dig workshoppen på vores Facebookside.
I marts holdt MRST sin egen sjippeworkshop, der blev et tilløbsstykke, med over 70 børn i sjippetorvene.
 
Det var en kæmpe succes med en masse glade sjippende børn i Måløv Ny Hal. Holdet har desuden deltaget på camp i Lillerød og Gug ved Ålborg.

I foråret er det også blevet til opvisninger i Måløv Idrætsforening og i Ballerup Centret, hvor sjipperne viste en masser flotte tricks i sjippetorvene for de mange besøgende.

Sæsonen er nu ved at bleve afsluttet og et halvt hundrede deltog i sommerafslutningen og afskedshygge og ikke mindst deltagelse i Ballerup Kommunes reception for Danmarksmastre hvor Måløv Idræts Forening kunne sende hele syv sjippere.
 
Så du os ved Halloween i Måløv sidste år?
 
Se mere nedenfor om hvordan du kan få os ud til dit eget arrangement.
Hvis du har lyst til at se os live, så vil vi meget gerne komme ud og vise hvad vi kan. Vi kan lave opvisninger, teambuilding eller workshops, hvor man selv kan prøve rope skipping.
 

Opvisning

Vi kan tilbyde jer en opvisning med masser af tempo og fed energi. Rope Skipping er et anderledes indslag til jeres arrangement eller hjemmeopvisning, som kan være med til at give en wow effekt. Vores opvisning varer 10 minutter, men kan oftes tilpasses efter jeres behov.

Krav

- Mindst 9 x 9 m fast underlag
- 4 m fri loftshøjde
- adgang til musikanlæg (afspilning via telefon)

Pris

Prisen aftales nærmere, når dag og tidsrum er aftalt.
 
Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer.
 

Workshop

Sjipning er en sjov aktivitet for både store og små, så kunne du tænke dig at få os ud til dit barns fødselsdag, en polterabend, teambuilding med arbejdet, så skynd dig at tage kontakt til en af instruktørerne. Det er kun et udpluk af de arrangementer vi kan komme ud til.

En workshop tilpasses til jeres arrangement i forhold til længde, indhold mv. Vi kan også komme ud og undervise i skoler, SFO'er og idrætsforeninger.

Krav

Fast underlag.

Pris

Prisen aftales nærmere, når dag og tidsrum er aftalt.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde jer.
 

Teambuilding

Vi tilbyder teambuilding i op til 1 time. Her vil vi introducere de mange forskellige måde man kan sjippe på. Dette kan indgå som et sjovt og aktivt indslag til jeres arrangement. Vores sjippere er alle under 18.
 
Skriv for pris og yderligere information.
Skriv eller ring til os
 
Hvis du er interesseret i at få os ud til opvisning, workshop eller noget helt andet, så kontakt os.
 
Mille Hellerøe
Tlf: 53 66 05 58
milleleth@gmail.com